Tilausajot ja matkat laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti!

Ota yhteyttä

Palvelut

 

Tilausajot

Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Rovaniemellä. Talviaikana toimimme myös tunturilapin alueella.

Ota yhteyttä
 

Ulkomaan matkat

Yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämme kokonaisvaltaisen matkapaketin juuri teille.

Ota yhteyttä
 

Suuret rytmät

Meidän kautta järjestyvät pelimatkat, teatteriretket, luokkaretket ja vähän pidemmätkin matkat. 

Ota yhteyttä
 

Venäjälle

Voimme tarjota osaamistamme myös Venäjälle suuntautuvissa linja-automatkoissa. 

Ota yhteyttä

Kalustomme

Monipuolinen kalustomme soveltuu pienten ja suurten ryhmien kuljettamiseen lähelle ja kauas. Kysy meiltä paras teille sopiva kokonaisuus!

Pikkubussit 16-23 paikkaiset

50-paikkaiset linja-autot

Suurbussit 55-62 paikkaiset

Pyörätuolivarusteinen iso linja-auto

Liikenne Lakkapää antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti.

1. Tarjottavat liikennepalvelut
 
Liikenne Lakkapää tarjoaa henkilöliikenteen liikennepalveluja ammattitaitoisesti, luotettavasti ja asiakaspalveluhenkisesti.

1.1 Tällä hetkellä toimimme koulukuljetuksissa ja palveluliikenteessä Lahden alueella.
 
Tilausajoliikenteen palveluja tarjoamme koko Suomen alueella, tietenkään muuhun Eurooppaan suuntauituvia reissuja unohtamatta. Tilausliikenteessä arvojamme ovat asiakaspalvelun ammattitaito ja asiakaspalveluhenkisyys sekä turvallinen ja laadukas kalusto.
 
2. Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen
 
Palveluistamme tiedotamme internet sivuillamme sekä sähköpostitse ja puhelimitse  suoraan asiakkaille.
 
3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat
 
Lähinnä tilausajoja ja koululaiskuljetuksia tarjoavana yrityksenä meillä ei ole tällä hetkellä matkalippuja käytössä.
 
4. Informaatio –ja lippujärjestelmiin kuuluminen
 
Informoimme asiakkaitamme Internet sivujemme ja Facebook sivujemme kautta. Niiden kautta myös saa tietoa yrityksestämme. Facebook sivuillemme päivitämme myös monilta hienoilta tilausajoreissultamme kuvia.
 
5. Käytössä olevat ajoneuvoet
 
Käytössä olevat ajoneuvot, niiden mahdollinen matalalattiaisuus ja varusteet, jotka helpottavat autoon pääsyä.
 
5.1. Ikä ja varustetaso
 
Tilausajo liikenteessä käytössämme on tällä hetkellä kolme komeaa isoa bussia. Bussit ovat vuosimallia -13, -11 ja -04 kaikki ovat hyvin pidettyjä tilausajobusseja. Kasvatimme juuri tilausajoliikenteen bussijoukkoamme uusilla 16-23 paikkaisilla, hyvin varustelluilla Euro 6 -normin pikkubusseilla. Nyt kelpaa reissata pienemmälläkin joukolla. Koulukuljetus ja palveluliikenne puolella suurin osa autoistamme on Euro 6 luokan pikkubusseja. Työtä on ilo tehdä hyvillä työvälineillä!
 
5.2. Ympäristöystävällisyys ja kunnossapito
 
Ympäristöystävällisyyteen haluamme liikennöitsijöinä panostaa erityisen paljon. Pidemmän ajan tähtäimenämme on panostaa ympäristöystävällisyyteen kokoajan enemmän. Tällä hetkellä 5/7 kouluautostamme on Euro 6 –normin mukaisia. Loput kaksikin ovat Euro 5 -normit täyttäviä. Kalustoa uusitaan aina mahdollisuuksien mukaan. Ympäristön kuormitukseen vaikuttaa myös kuljettajien ajotavat.
Haluammekin panostaa ennakoivaan ajoon ja kuljettajien ajotapakoulutukseen.
 
Kunnossapidolla voimme myös hieman vaikuttaa ympäristövaikutuksiin. Automme ovatkin säännöllisesti huollettuja ja kuljettajien tehtävänä on tarkistaa ajoneuvonsa aina ajoon lähtiessä. Auton siisteys ja matkustusmukavuus ovat meille erityisen tärkeitä. Tilausajo bussimme siivotaan ja pestään aina tilausajon jälkeen, näin seuraavat asiakkaat saavat aina siistin ja puhtaan auton. Koululaiskuljetuksessa ja palveluliikenteessä olemme myös kiinnittäneet erityistä huomiota autojen siisteyteen. Lapsien kengissä tulee helposti mukana hiekkaa ja lunta mutta jo nopealla lakaisulla saa auton hetkessä moitteettomaan kuntoon. Ja sen ehtii tehdä lyhyessäkin välissä! Viikottain on sitten kouluautoillakin kokonaisvaltaisempi siivous.
 
6. Asiakastyytyväisyys ja sen mittaaminen
 
Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä jatkuvasti kyselemällä henkilökohtaisesti tai sähköpostin välityksellä. Välillä voimme reissuilla tehdä asiakastyytyväisyyskyselyn matkan aikana asiakastyytyväisyyslomakkeilla. Niistä voi aina oppia jotain uutta! Sähköpostiin, puhelimeen ja kuljettajillemme tulee usein palautetta, jonka perusteelle on hyvä rakentaa kokonaiskuvaa asiakastyytyväisyydestä.
 
7. Reklamaatiot
 
Reklamaatiot yritystämme, asiakaspalveluamme ja kalustoamme kohtaan otamme erittäin vakavasti. Reklamaatiot käsitellään aina ajossa olleen kuljettajan kanssa henkilökohtaisesti ja mahdollisiin puutoksiin/ongelmiin puututaan heti.
 
8. Esteettömät palvelut
 
Kuljettajamme ovat palvelualttiita ja auttavat mielellään, mikäli asiakas tarvitsee apua esimerkiksi autoon nousussa. Kaikissa busseissamme on tartuntakahvat ovenpielessä, jotta kyytiinnousu olisi helpompaa. Meillä on myös kolme pikkubussia, joissa on yhteensä viisi pyörätuolipaikkaa. Rollaattoria käyttäville pyörätuolinostin on myös hyvä apuväline autoon nousussa.

Lataa esitteitämme

Yhteydenotto

Yhteystiedot

Kuljetus Lakkapää Oy / Liikenne Lakkapää
posti@liikennelakkapaa.fi
Kyläkunnantie 33
15700 LAHTI
Y-tunnus: 2499374-8
Henri Lakkapää
toimitusjohtaja
Nina Lakkapää
henkilöstöpäällikkö
+358 405 929 691
nina.lakkapaa@liikennelakkapaa.fi
Jarmo Talvitie
myyntipäällikkö
+358 440 658 939
jarmo.talvitie@liikennelakkapaa.fi